Sociëteit Eendragt sinds 1820

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

De President-directeur in eigen persoon had voor de snacks gezorgd. Kaas, leverworst en meer van dat soort versnaperingen. Ons gewaardeerde lid de heer Bert B. had zelfs voor frivolere lekkernijen gezorgd, zoals wraps met inhoud. Kortom als het bridgen niet zou lukken, dan was er nog meer dan voldoende reden om op deze avond aanwezig te zijn.

Helaas, maar ondanks de puike organisatie, hadden we toch een valse start. Niet iedereen was helaas op de hoogte van het juiste aanvangstijdstip. Gelukkig konden we dit met enkele telefoontjes oplossen, waardoor we met slechts een kwartiertje vertraging konden beginnen. In een relaxte sfeer werd de drive afgewerkt en rond de klok van half twaalf konden we de prijzen aan de winnaars overhandigen.

Tijdens de nazit werd nog besloten om op 1 januari te compareren in de Waag. Middels een Nieuwsbrief zullen de leden hiervan op de hoogte worden gesteld.

In de aanloop naar de viering van het 2e eeuwfeest zullen er nog vele activiteiten worden ontplooid. Voor heren die dit lezen en denken: 'Dit is misschien ook wel wat voor mij?'. Wij zien u graag een keer (of vaker) op onze wekelijkse bijeenkomsten op de woensdag avond.

 

De volledige uitslag van de 'Soosdrive 2019'.