Sociëteit Eendragt sinds 1820

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

We zijn AL WEER los!

Woensdagavond 2 februari 2022 konden we weer bijeen komen. Normaliter nu in ieder geval tot aan het najaar zo is de verwachting......

Geen enkele garantie natuurlijk, maar ondanks de sterk stijgende besmettingscijfers gaan toch meer en meer gelegenheden afscheid nemen van de zoveelste lockdown. Nadat vanaf het weekend de sociëteithouder had kunnen oefenen en bepalen hoe er verantwoord kon worden gecompareerd is de sociëteit weer toegankelijk.

Voor deze eerste avond zijn de 'sterksten' onder de leden opgetrommeld om te verschijnen. De overige leden hadden gehoopt dit via een 'livestream' te kunnen volgen, maar helaas dat is niet gelukt. Na één boompje klaverjassen werd overgegaan tot het bespreken van de meer belangrijker zaken. Zo bespreken de 'kaarters' nog even het spel en 'wijst' de heer Lutgendorff de heer Boonstra op ongewijffeld iets considerabels. Althans de heer Sieswerda lijkt het nogal 'zwaar' tevinden. De heer Aalders daarentegen lijkt het vermakkelijk te vinden.

Al met al kunnen we enkel door de foto reeds vaststellen, dat ons weer een aangename periode staat te wachten. Hoelang die duurt zien we wel.

Een 10 tal soosleden bijt het spits af